Combi Works runs on AirFaas and all our partners can login here to follow shipment status, orders, quotations, delivery and quality performance and stock status.

Optimoitu

Normaali

Raskas

Combi Works

Tuotteet

Combi Works tarjoaa useita palvelutasoja asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Voimme toimttaa kontillisen kaivonkansia asiakkaan pihalle tai vaikkapa yksittäisiä teleskooppikansistoja suoraan rakennustyömaalle. Meillä on laaja valikoima erilaisia tuotteita vaihteleviin tarpeisiin. Voimme myös kustomoida olemassaolevista tuotteista uusia asiakkaan tarpeen mukaan tai suunnitella kokonaan uusia tuotteita.

Combi Works suunnittelee, valmistaa ja markkinoi valurautatuotteita paikallisten markkinoiden tarpeisiin. Suunnittelun pohjana pidämme asiaankuuluvia standardeja EN124 1994 ja EN124-2 2015. Tuotevalikoima on rakennettu ottaen huomioon käyttötarkoituksen ja valitsemme materiaaleiksi tarkoitukseen parhaiten sopivat. Tuoteskaalamme on uniikki, valittavina on kolme mallia: optimoitu, perus sekä raskas. Tämän lisäksi meiltä löytyvät myöskin erityismalleja vesihuoltoyhtiöiden ja kunnallisrakentajien tarpeisiin.

Katso lisää tuotekatalogistamme 

Pääkonttori

Skandinavia - Ruotsi

Viro

Liettua

Kiina

Intia

crosschevron-down