Combi Works runs on AirFaas and all our partners can login here to follow shipment status, orders, quotations, delivery and quality performance and stock status.

14 syyskuun, 2021 by Edward Blomstedt

Robert Blomstedt jatkaa uusiin haasteisiin Combi Worksin ulkopuolella

share this news article:

Olemme ylpeitä ilmoittaessamme, että toinen perustajistamme Robert Blomstedt on hyväksynyt työtarjouksen ja nousee tietojärjestelmäyritys AirFaas Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän lopettaa näin ollen Combi Worksilla ja luopuu operatiivisista vastuistaan 20.9. Hän jatkaa kuitenkin yrityksemme hallituksessa.

Combi Works on kasvanut vahvasti ja keskittyy kahteen ydin liiketoiminta-alueeseensa, Infra tuotteet ja Valmistuspalvelut. Combi Worksin operatiivinen organisaatio on vahvistunut ja jatkaa matkaa nyt ilman Robertia.

 

“Combi Works vuodet ovat olleet minulle erittäin antoisia ja kannan mukanani näitä kokemuksia. Olen kuitenkin hyvin ylpeä tiimistä ja uskon, että he menestyvät hienosti myös ilman minua. Olemme rakentaneet loistavia tuotteita, parantaneet prosesseja ja koen antaneeni osaamiseni ja kokemukseni Combi Works tiimille”, Robert kertoo.

Combi Works on kasvaa vahvasti vuonna 2021 ja on myös laajentanut osaamistaan ja johtoryhmäänsä uusin voimin. Tästä viimeisimpänä Steven Hudsonin aloittaminen Laatujohtajana.

“Robert on johtanut Infra tuotteet segmenttiä viimeiset vuodet ja on ollut keskeisessä asemassa kehittämässä yhtiötä. Olemme kuitenkin iloisia, että hänen osaamistaan arvostetaan ja pidän tätä hienona uramahdollisuutena hänelle”, Edward Blomstedt kommentoi uutisia.

Pääkonttori

Skandinavia - Ruotsi

Viro

Liettua

Kiina

Intia

crosschevron-downchevron-right