Combi Works runs on AirFaas and all our partners can login here to follow shipment status, orders, quotations, delivery and quality performance and stock status.

Combi Works

Tietoa meistä

INFO box

Perustettu

2005

Liikevaihto

16 MEUR

Henkilöstö

27 + 5 henkeä

Tunnetaan mistä

Markkinajohtaja omalla alallaan Suomessa ja Virossa, merkittävä peluri Ruotsissa, Latviassa ja Liettuassa.

Missio

Haluamme nykyaikaistaa ja digitalisoida infrastruktuuria ja toimittaa tuotteita yhteisöjen hyödyksi ja planeettamme suojelemiseksi

USP

Kestävää kattamista

Digitalisaatio

Combi Worksin teollisen hankintajärjestelmän perustana on AirFaas-alusta. Kaikki partnerimme voivat kirjautua sisään järjestelmään ja nähdä tilaukset, lähetykset ja kaiken tiedon, joka liittyy projekteihin ja tuotantoon. Tämä on esitetty yksinkertaisilla näkymillä, jotka myöskin mahdollistavat toimitusten seurannan. Tämä informaatio on aina saatavilla ja käytettävissä. Tiimimme auttaa teitä luomaan oman käyttäjätunnuksenne tässä osoitteessa

Kestävä kehitys

Ympäristöä voi säästää monilla tavoilla. Selkeimmillään näin voi elää ajamalla sähköautolla ja kierrättämällä akut. Tehokkain tapa on kuitenkin usein näkymättömissä, kysymys on tavoista tuottaa ja jaella. Combi Works tarjoaa vaihtoehtoisen tavan ja samalla ratkaisun siihen, miten parantaa valmistusta kestävästi.

Teemme paljon työtä sen eteen, että valmistukseen liittyvä päätöksenteko tulisi paremmaksi ja jotta toimitusketjuihin liittyvä kehitys olisi ympäristöä säästävää.

Toimintamme ulottuu Euroopan lisäksi Aasiaan. Hallinoimme erittäin kattavia toimitusketjuja ja olemme keskeisessä asemassa niitä koskevassa päätöksenteossa. Olemme tuomassa kiertotalouden periaatteita monien eturivin laitevalmistajan valmistusprosesseihin.

Käyttämällä AirFaas-järjestemää teollisessa hankinnassaan Combi Works voi seurata hiilijalanjälkeä läpi hankintaketjun. Aiomme kehittää asiakkaillemme Kestävyyssuunnitelmia, joiden avulla seurata hiilijalanjälkeä ja myöskin toimia sen pienentämiseksi sitä.

Pääkonttori

Skandinavia - Ruotsi

Viro

Liettua

Kiina

Intia

crosschevron-down