Combi Works runs on AirFaas and all our partners can login here to follow shipment status, orders, quotations, delivery and quality performance and stock status.

Combi Works

Hallitus

Yhtiömme hallitus on keskeinen toimija Combi Worksin laajentumisessa ja kehittymisessä. Useimmiten hallitusjäsenet ovat tietoisia tehtävistään ja vastuustaan. On myös erityisiä hallituksen jäseniä, jotka tekevät paljon enemmän. Heidän toimensa ylittävät tavanomaiset odotukset hallituksen toiminnassa. Tällaisia ovat Combi Worksin hallitusihmiset.

Kalle Reponen

Puheenjohtaja - on monien yritysten aktiivinen hallitusammattilainen. Hän on ollut SVP ja johtoryhmän jäsen Metso Oy:ssä, MCF Corporate Finance:n partneri, Nordea Corporate Finance:n johtaja ja varatoimitusjohtaja Metra (Wärtsilä) Oy:ssä.

Jorma Turunen

Jorma valmistelee väitöskirjaansa ja hänellä on hallituskokemusta yli 30 yhtiöstä ja organisaatiosta, sekä puheenjohtajana että jäsenenä. Viimeaikaisia puheenjohtajuuksia hänellä on seuraavissa organisaatioissa: Mobitele Oy, Infonet Finland Oy, Finex Oy, Entre Marketing Oy, PRH (Finnish patent authority) ja Metex Foundation. Jorma on perustajajäsen Suomen Kasvuryhmässä.

Edward Blomstedt

Edward on Combi Worksin CEO ja myöskin AirFaasin perustaja. Hän on digioppinut johtaja ja kansainvälisesti tunnustettu key-note puhuja. Hänellä on TKK:lta (nyk. Aalto yliopisto) diplomi-insinöörin-loppututkinto tuotantotaloudesta ja konetekniikasta. Hänen innostuksensa on teollisen valmistuksen vallankumous vihreämmän tulevaisuuden turvaamiseksi.

Robert Blomstedt

Robert on Combi Worksin ja AirFaasin perustajajäsen ja etevä systeemiajattelija. Hänen ajattelunsa on Combi Worksin ja AirFaasin ainutlaatuisten järjestelmien takana. Hän on valmistunut Helsingin Arcadan amk:sta pääaineinaan Logistiikka ja liiketoiminta. Robertin erityisosaaminen on logistikassa ja SCM -ratkaisuissa.

Pääkonttori

Skandinavia - Ruotsi

Viro

Liettua

Kiina

Intia

crosschevron-down